Vabilo razstavljavcem

Slovensko združenje za požarno varstvo (SZPV) in Zveza društev varnostnih inženirjev Slovenije (ZDVIS) pripravljata mednarodno kongresno - sejemsko prireditev Varnost in preventiva, ki bo 23. in 24. oktobra 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

V sejemskem delu želimo predstaviti ponudbo izdelkov in storitev s področja varstva pred požarom ter varnosti in zdravja pri delu, predvsem tiste, ki ponujajo rešitve za sodobne izzive na obeh področjih. Razstavljavcem ne ponujamo le najema razstavnega prostora, ampak tudi možnost aktivne predstavitve izdelkov in storitev preko povezovalnih forumov in klepetalnic.

Vstop na sejemski del prireditve bo brezplačen. To pomeni, da poleg strokovne javnosti pričakujemo tudi zanimanje širše javnosti za področje varstva pred požarom ter varnosti in zdravja pri delu.

V imenu organizacijskega odbora vas vabimo, da se nam pridružite kot razstavljavec! V sodelovanju z Gospodarskim razstaviščem smo za vas pripravili ponudbo stojnic.

Če bi želeli razstavljati na mednarodni kongresno - sejemski prireditvi Varnost in preventiva, izpolnite priloženo prijavnico in jo pošljite na SZPV, tj. na info@safetyandprevention.si. Poklicali vas bomo, da se dogovorimo o podrobnostih.

Vabimo vas, da nam na isti naslov pišete, če želite, da vas obveščamo o vzporednih aktivnostih, kot so priprava biltena dogodkov, organizacija konferenc, seminarjev in okroglih miz, če želite sponzorirati dogodek ali kako drugače sodelovati pri njegovi pripravi.

Razstavljavci – Varnost in preventiva 2022